Opleiding Travel & Hospitality

Deze opleiding leidt op tot allround toeristisch medewerker. Je kunt worden ingezet als medewerker bij toeristische en recreatieve bedrijven.

Er is veel vraag naar medewerkers in de reisbranche, de hospitality branche en in de luchtvaartbranche. De Opleiding Travel & Hospitality vormt een uitstekende basis voor een professionele carrière.

Opleiding Travel Consultant

Als Reisadviseur beschik je over de juiste informatie omtrent praktische zaken als verzekeringen, (annulerings)voorwaarden, duurzaamheid, incheckprocedures etc. Je stelt reizen samen tot één compleet pakket, zodat jouw klanten onbezorgd op vakantie kunnen.

De opleiding zorgt ervoor dat jij wordt klaargestoomd als Travel Consultant.

Opleiding Hotelreceptionist

Als hotelreceptionist ben jij het visitekaartje van het hotel. Jij ontvangt gasten en helpt de gasten daar waar nodig. Problemen los jij makkelijk op. Je werkt in een internationale omgeving. Het ontmoet graag andere mensen. Een hotelreceptionist werkt in een hotel, motel, vakantieresort of een bungalowpark.

Deze opleiding biedt je de kennis en de vaardigheden om uit te blinken in je rol als hotel receptionist(e).

WIE BEN JIJ?

  • Je kunt goed luisteren
  • Je houdt van plannen en organiseren
  • Je staat ingeschreven bij het UWV als werkzoekende

BELANGRIJKE INFO

  • Eisen vooropleiding: geen
  • Startdata: maandelijks
  • Studieduur: 20 weken, combinatie van thuisstudie + 8 klassikale bijeenkomsten
  • Erkend diploma: ja

KANS OP WERK

Succesvolle toeristisch medewerkers vinden het klantcontact leuk en willen een klant graag van dienst zijn. Teamwork speelt daarbij een belangrijke rol. Samen met je collega’s in jouw team bekijk je voortdurend hoe de klantenservice verder kan worden verbeterd.

WEETJE

Een Travel Consultant wordt ook wel (zelfstandig) reisadviseur, Reisspecialist, Reisprofessional, Travel Agent of reisbureaumedewerker genoemd. Het maakt eigenlijk niet zoveel uit welke term je gebruikt, het is maar net wat voor jou het beste klinkt of die door jouw (toekomstige) werkgever op de functie wordt geplakt.

Het slagingspercentage ligt boven de 90%. Dit hoge percentage is mogelijk door onze kleine klassen, de examentraining en de professionele begeleiding van onze docenten.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search