Opleiding Medewerker klantcontact/ Allround luchtvaartdienstverlener

De opleiding Medewerker Klantcontact/ Allround luchtvaartdienstverlener zorgt ervoor dat jij wordt klaargestoomd voor de commerciële beroepen; Medewerker Klantcontact/ Medewerker horeca/ Allround luchtvaartdienstverlener bij horecabedrijven, luchtvaartmaatschappijen, toeristische bedrijven en luchthavens.

WIE BEN JIJ?

  • Je hebt interesse in mensen
  • Je bent behulpzaam
  • Je wordt door uwv of gemeente begeleid naar een baan

Belangrijke info

  • Eisen vooropleiding: geen
  • Startdata: maandelijks
  • Studieduur: 20 weken, combinatie van online studeren + klassikale bijeenkomsten
  • Erkend diploma: ja

Kans op werk

Waarom omscholen naar medewerker klantcontact/ klantenservice?

De opleiding leidt op voor een commercieel beroep. In commerciële beroepen is er veel vraag naar klantcontact medewerker en klantenservice medewerkers.

De luchtvaart branche, toeristische branche en de horeca heeft op dit moment veel vacatures. Er zijn momenteel meer vacatures dan werknemers op de arbeidsmarkt.

Medewerker klantcontact/ klantenservice staat in de lijst met kansrijke beroepen van het UWV. Dit betekent een grote kans op een baan!

WEETJE

Allround luchtvaartdienstverlener is een verzamelnaam voor de volgende beroepen: grondsteward(ess), steward(ess), passagemedewerker, passagiers-assistent, loungemedewerker luchthaven, host(ess) luchthaven.

Slagingspercentage

Het slagingspercentage ligt boven de 90%. Dit hoge percentage is mogelijk door onze kleine klassen, de examentraining en de professionele begeleiding van onze docenten.

START NU JOUW OPLEIDING. VUL HET FORMULIER IN.

Gesprek aanvragen
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search