Opleiding Receptionist/ telefonist

Als receptionist(e)/telefonist(e) ben jij de spil van het bedrijf. Jij kent het bedrijf door en door. Je ontvangt graag bezoekers. Geen dag is hetzelfde. Je geeft antwoord op vragen en je verwijst bezoekers door naar de juiste collega. Je maakt de vergaderruimte in orde en je helpt jouw collega’s met licht administratief werk.

Na deze opleiding heb je de vaardigheden om als receptionist(e)/ telefonist(e) aan de slag te gaan.

Opleiding Callcenter medewerker

Als callcenter medewerker heb je contact met klanten via de telefoon maar ook via de e-mail. In het telefonische contact kun je te maken krijgen met inboundgesprekken, outboundgesprekken of met beide. Als callcenter medewerker verkoop jij producten of diensten.

Na deze opleiding heb je de vaardigheden om als callcenter medewerker aan de slag te gaan.

Opleiding Medewerker Klantcontact/ Klantenservice

Als klantcontact medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klanten. Je helpt hen met vragen en lost problemen op. Dit doe je veelal telefonisch of per mail. Je verwijst de klant door naar een andere afdeling als je het zelf niet op kunt lossen.

Na afloop van deze opleiding ben jij helemaal klaar om aan de slag te gaan als professioneel klantcontact medewerker.

Opleiding Verkoopmedewerker

Als verkoopmedewerker adviseer je klanten en promoot je producten. Je lost klachten op en je voert simpele administratieve taken uit. Je kunt gaan werken in een callcenter of in een winkel. Klantcontact en een goede service verlenen is een belangrijk onderdeel van de baan.

Aan het einde van de opleiding heb jij alle vaardigheden om aan de slag te gaan als Verkoopmedewerker.

WIE BEN JIJ?

  • Je bent behulpzaam
  • Je werkt graag samen
  • Je staat ingeschreven bij het UWV als werkzoekende

BELANGRIJKE INFO

  • Eisen vooropleiding: geen
  • Startdata: maandelijks
  • Studieduur: 20 weken, combinatie van thuisstudie + 8 klassikale bijeenkomsten
  • Erkend diploma: ja

Kans op werk

Momenteel is er veel vraag naar medewerkers klantcontact. Deze werknemers zijn het eerste aanspreekpunt voor (online) bedrijven. De opleiding vormt dan ook een stevige basis om aan de slag te gaan als receptionist(e), telefonist(e) of medewerker klantcontact. Zowel bij een commercieel bedrijf als een overheidsinstelling. Zowel fulltime als deeltijd.

WEETJE

De functie van verkoopmedewerker is een veel gevraagde functie. Dat komt omdat de verkoop essentieel is voor vrijwel iedere organisatie en verkoopmedewerkers een belangrijke rol spelen bij het binnenhalen van omzet.Een verkoopmedewerker wordt ook wel verkoper, verkoopspecialist of retail specialist genoemd.

Het slagingspercentage ligt boven de 90%. Dit hoge percentage is mogelijk door onze kleine klassen, de examentraining en de professionele begeleiding van onze docenten.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search