Opleiding Medewerker Bediening Horeca

De voornaamste taken van een Medewerker Bediening zijn het opnemen en doorgeven van bestellingen, het klaarmaken en serveren van dranken, kleine gerechten en/of snacks en het opmaken van de rekening. Je werkt in een restaurant, grand café of eetcafé.

WIE BEN JIJ?

  • Je wilt graag voor anderen zorgen
  • Je werkt graag samen
  • Je staat ingeschreven bij het UWV als werkzoekende

BELANGRIJKE INFO

  • Eisen vooropleiding: geen
  • Startdata: maandelijks
  • Studieduur: 20 weken, combinatie van thuisstudie + 8 klassikale bijeenkomsten
  • Erkend diploma: ja

KANS OP WERK

Er is veel vraag naar medewerkers in de horecabranche, zoals medewerkers bediening horeca, barpersoneel. Er worden momenteel deeltijd en fulltime functies aangeboden bij hotels, restaurants, grand cafés, theaters, musea, clubs etc.

WEETJE

Succesvolle hospitality medewerkers vinden het klantcontact leuk en willen een klant graag van dienst zijn. Teamwork speelt daarbij een belangrijke rol. Samen met je collega’s in jouw team bekijk je voortdurend hoe de klantenservice verder kan worden verbeterd.

Slagingspercentage

Het slagingspercentage ligt boven de 90%. Dit hoge percentage is mogelijk door onze kleine klassen, de examentraining en de professionele begeleiding van onze docenten.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search